2016. aasta Pariisi autonäitusel toimub ŠKODA KODIAQi avalik esitlus

ŠKODA KODIAQ jõuab Pariisis avalikkuse ette esimest korda. Uus suur ŠKODA linnamaastur võlub oma iseloomu väljendava disaini, erakordse ruumikuse, praktilise nutikuse ja uuendusliku tehnoloogiaga.

ŠKODA osaleb 2016. aasta Paris Motor Show'l tugeva väljapanekuga. 1.–16. oktoobrini esitleb Tšehhi autotootja avalikkusele esmakordselt ŠKODA KODIAQ´i. ŠKODA esimene suur linnamaastur ŠKODA KODIAQ on 4,70 m pikk, saadaval 5- ja 7-kohalisena ning oma klassi suurima pakiruumiga.

2017 aasta esimeses kvartalis tuleb ŠKODA uusim mudel turule koos kaubamärgi kõigi tugevate külgedega: iseloomuga disain, erakordne ruumikus, praktiline nutikus ja uuenduslik tehnoloogia, mida muidu kohtab vaid kõrgemat klassi sõidukitel.

Mudeliga ŠKODA KODIAQ suurendab Tšehhi autotootja oma valikut seitsme mudeli ja enam kui 40 variandini. Samal ajal tähistab uus linnamaasturi mudel ulatusliku linnamaasturite kampaania algust. Osana oma 2025. aasta strateegiast jätkab autotootja oma positsiooni tugevdamist olulises ja kiiresti kasvavas linnamaasturite segmendis, lastes lähiaastatel välja veelgi uusi mudeleid. Nii parandab ŠKODA oma mudelivaliku atraktiivsust ja võidab kaubamärgile uusi kasutajarühmi. ŠKODA KODIAQ on selles strateegias teerajaja. Kaubamärk on laiendamas haaret, pakkumaks parimat tervikpaketti iga segmendi eesotsas.

Pariisi autonäitusel esitletakse kokku 11 ŠKODA KODIAQ'i. Kogu mudelivalikut võib näha alates teisest pressipäevast ŠKODA messiosakonnas. Lisaks pakutakse külastajatele põnevaid pilguheite ŠKODA teistesse maailmadesse, milleks on jalgrattasõit, jäähoki ja ühenduvus. Peale selle tutvustab ŠKODA disainilabor PRECIOSA uue ŠKODA kujunduse eri tahke. 

Lehekülg viimati uuendatud: 03.04.2023